Cookie- og privatlivspolitik
The Pocket Square Digital Camera

Med kameraet i nøgleringen

The Pocket Square Digital Camera er et sjovt lile japanskproduceret kamera, som både kan fotografere og optage video. Det ekstremt lille format betyder, at du altid kan have et kamera ved hånden.

  • Dato: 27.01.2011

Noget af det karakteristiske ved det lille kamera er det kvadratiske billedformat, som vækker minder om klassiske 6 x 6-kameraer. Objektivet har fast fokus, blænde F3.1 og en brændvidde på 39,5 mm, mens lukkertiden er 1/50 sekund. Man skal altså ikke bruge tid på kameraindstillinger, men bare skyde fra hoften.

Der er på alle måder tale om et retrokamera. Kameraet kan indstilles til normal optagelse eller makro, og man kan vælge mellem forskellige filtre som fx "Vivid Yellow", "Noise" og "Monochrome". Video optages uden lyd med otte billeder i sekundet. Noget smalfilm-nostalgikere vil elske.

Kameraet har en indbygget hukommelse på 64 megabytes, men tager MicroSD-kort. Fotos optages som jpeg i en beskeden opløsning på 1,5 mio. pixels. Video optages i avi-format. Bag på kameraet er en lille skærm, hvor man kan følge antallet af optagelser.

Prisen for minikameraet er cirka 600 kroner, og det kan købes her: http://photojojo.com/store/awesomeness/pocket-square/

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev