Cookie- og privatlivspolitik

Android-kameraerne er landet

Tjek mail, lyt til musik, og del dine billeder på nettet med det samme uden andre hjælpemidler end dit kamera. To nye modeller giver os et indblik i, hvordan fremtidens kameraer ser ud.

  • Dato: 09.02.2013

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Mange af os nyder godt af en smartphones trådløse glæder. Både i forhold til at kunne tjekke vores mail eller Facebook, og når det handler om deling af billeder. Hidtil har man været nødt til at gå på kompromis med billedkvaliteten, men det har producenter som Nikon og Samsung nu lavet om på. Med lanceringen af COOLPIX S800c og GALAXY Camera er det nemlig muligt at købe et kompaktkamera med mange af de samme trådløse funktioner, som findes i en smartphone. De to modeller er udstyret med styresystemet Android, der også bruges i mobiltelefoner fra fx HTC og Samsung. Det betyder, at man kan hente og installere masser af apps til blandt andet billedbehandling og organisering. Man kan også udnytte den berøringsfølsomme skærm på samme måde, som når man betjener sin smartphone.

Vi går tæt på de nye kameramodeller fra Nikon og Samsung med den nye teknologi. De er dog blot fortroppen, for Polaroid er også på vej med et systemkamera baseret på Android. I denne artikel du et overblik over, hvad mulighederne er rent fotomæssigt.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev