Cookie- og privatlivspolitik

Smartphone med indbygget ringflash

Google er klar med NEXUS 6, som er deres seneste smartphone. Opløsningen er høj, og ganske overraskende er der indbygget ringblitz.

  • Dato: 16.10.2014

Den nyeste smartphone fra Google hedder Nexus 6. Den er udstyret med det spritnye styresystem Android 5.0 Lollipop og et kamera med ganske spændende specifikationer. Som det mest iøjnefaldende kan nævnes, at kameraet nu får hjælp af en ringflash, som skal sikre en mere jævn belysning, så man undgår grimme slagskygger. Kameraets opløsning er på 13,0 mio. pixels og objektivet har en fin lysstyrke på F2.0 samt optisk billedstabilisering.

Goggle har tidligere udviklet telefoner sammen med HTC, LG og Samsung, men denne gang er det Motorola. Designmæssigt ligger NEXUS 6 sig da også ganske meget op af Motorolas Moto X-telefon. Skærmen måler 6,0 tommer og har en opløsning på 2560 x 1440 punkter. Processoren er af typen Quad core Krait 450 CPU 2.7 GHz. Google Nexus 6 fås med en kapacitet på enten 32 eller 64 gigabytes og fås i farverne Midnight Blue og Cloud White.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev