Cookie- og privatlivspolitik

Xperia Z3+ er ny topmodel fra Sony

Sony er klar med et nyt flagskib blandt deres smartphones, og på Xperia Z3+ er blandt andet frontkameraet blevet forbedret.

  • Dato: 26.05.2015

På Sonys nye topmodel Xperia Z3+ er det især frontkameraet, der er blevet opgraderet. Tidligere var opløsningen på 2,2 mio. pixels, men den er nu røget op på 5,0 mio. pixels. Frontkameraet har et objektiv, der svarer til 25 mm, så der er en forholdsvis kraftig vidvinkel til at fange flere personer i en selfie.

Hovedkameraet bag på telefonen har 20,7 mio. pixels og en stor billedsensor, der svarer til den i mange kompaktkameraer. ISO-værdierne kan komme helt op på 12.800, og objektivets lysstyrke er på F2.0, så man har bedre muligheder i svagt lys. Også her svarer brændvidden til 25 mm.

Frontkameraet optager video i Full HD, mens hovedkameraet kan skyde i 4K, og begge har billedstabilisering under videooptagelser.

Telefonen har en Full HD-skærm på 5,2 tommer og er udstyret med en ny ottekernet processor på 64 bit. Som de tidligere modeller i Z-serien er Z3+ desuden vand- og støvtæt, så den kan tåle at komme med 1,5 meters vanddybde.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev