Cookie- og privatlivspolitik
Rygter om ny IPhone 5se

IPhone 5se på vej til foråret

Apple er efter sigende på vej med en ny telefon, som er mindre en 6'eren, men hurtigere end 5'eren.

  • Dato: 16.02.2016

Intet tyder på, at det er iPhone 7, Apple vil præsentere til deres næste event. Til gengæld skulle der være en ny iPhone 5se på vej, som har 5'erens design, men 6'erens processor, kamera og batterilevetid - dog med en 4 tommer skærm som iPhone 5.

Apple har dermed designet en telefon til de kunder, som ønsker den nyeste teknologi, en kraftig og hurtig processer, uden at den bliver for stor at have i lommen. IPhone 5se tager udgangspunkt i iPhone 5, og navnet 5se indikerer, at der er tale om en opgraderet 5s. Alt tyder på, at den nye iPhone får samme størrelse som 5s, så man dermed kan bruge det samme tilbehør. Den får 6'erens A9 proccessor, men vil muligvis være begrænset i hukommelse i forhold til iPhone 6.

Kameraet i den nye telefon skulle blive som i iPhone 6 med 8 mpx bagerst og 1,2 mpx foran. Kameraet skulle have forbedret autofokus, understøtte store panoramabilleder og kan fotografere Live Fotos, præcis som iPhone 6.Dog tyder intet på, at den nye telefon vil understøtte 3D Touch, som fortsat vil være forbeholdt 6'eren.

Batterilevetiden skulle også blive bedre end den gamle 5'er.

Apple har planlagt en event 15. marts, og alt tyder på, at de her vil lancere iPhone 5se. Rygterne siger, at den allerede vil være i salg få dage efter. I samme ombæring tyder alt også på, at der kommer en iPad Air 3 også med A9 processor, forbedret kamera og muligvis med indbygget flash til kameraet.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev