Cookie- og privatlivspolitik

Test af Apple iPhone 3GS 32 GB

Når det gælder foto og video, er Apples vidunder langt bagefter konkurrenterne. Men ikke desto mindre er vi simpelthen håbløst forelskede.

  • Dato: 30.09.2009

Som nogle af de første fik DIGITAL FOTO fingre i den nye iPhone, og vi erfarede, at den som lovet vitterligt er cirka dobbelt så hurtig som forgængeren, når programmer og hjemmesider skal åbnes. Det skyldes mere ram og kraftigere processor.

På fotosiden er opløsningen øget til 3,0 mio. pixels, og der er kommet autofokus, som stiller skarpt på det, man peger på via skærmen. Ny er også muligheden for at fotografere på en afstand af blot ti cm. Det fungerer fint alt sammen, og kvaliteten er væsentlig bedre end før.

Men mange af konkurrenterne er foran med høj opløsning og bedre billedkvalitet. Det gør sig også gældende på videosiden. En af nyhederne i 3GS er nemlig videokameraet, men også her er vga opløsningen langt fra konkurrenternes HD-evner.

Det ændrer dog ikke ved, at iPhone på alle andre områder bare er lynhurtig og intet mindre end verdens bedste mobiltelefon. Den er en drøm at bruge med titusindvis af programmer i høj kvalitet, og så er den en uovertruffen film- og musikafspiller på farten.

Konklusion

Er foto- og videokvaliteten altafgørende for valget af mobiltelefon, skal man ikke gå efter iPhone 3GS. Men på samtlige andre parametre er det uden sammenligning verdens bedste gadget til fotoentusiaster.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev