Cookie- og privatlivspolitik

Så mange fotos vil vi dele online i 2016

Nye tal viser stor stigning i antallet af delte fotos på nettet i forhold til 2015, og det er smartphones, der står for hovedparten.

  • Dato: 19.01.2016

I løbet af 2016 kommer verdens befolkning til at dele og gemme mere end 2,5 billioner billeder – altså 2.500.000.000.000 – online, hvilket er en stigning på 15 procent i forhold til 2015. Det viser en ny global undersøgelse fra revisions- og rådgivningsfirmaet Deloitte. De forventer, at cirka tre fjerdedele af billederne vil blive delt med andre, mens resten gemmes som online backup på nettet.

De 2,5 billioner fotos svarer til, at hver person på kloden deler eller gemmer over 340 billeder i år på nettet. Ifølge undersøgelsen fra Deloitte tog verdens befolkning i 1990’erne omkring 80 milliarder billeder årligt, så i 2016 vil vi altså dele og gemme omkring 31 gange så mange fotos online, og her er de billeder, som kun gemmes på hukommelseskort, harddiske og lignende, ikke engang talt med.

Deloitte skønner, at mere end 90 procent af billederne vil blive taget med smartphones, mens spejlrefleks, kompaktkameraer, tablets og lignende må deles om resten. I øvrigt forventer firmaet, at der vil blive solgt 1,6 milliarder smartphones i år. Undersøgelsen er en del af Deloittes “TMT Predictions", der hvert år oplister de vigtigste trends inden for teknologi, medier og telekommunikation

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev