Cookie- og privatlivspolitik
Nokia Lumia 800

Stærkt kamera i Nokias Windows-telefon

Med finnernes satsning på styresystemet Windows Phone skal kampen tages op med Apples iPhone. Og kameradelen ser ud til at blive et vigtigt våben.

  • Dato: 27.10.2011

Nokia har netop præsenteret deres nye topmodel inden for smartphones, Lumia 800, som bliver en af de første modeller, der bruger Microsofts styresystem til telefoner. Og det indbyggede kamera er blandt de ting, der skal kapre kunder fra iPhone 4S og Android-platformen.

Kameraet har en opløsning på 8,0 mio. pixels samt et objektiv fra Carl Zeiss med en lysstyrke på F2.2. Desuden er der kontinuerlig autofokus, og så kan man manuelt justere hvidbalance og eksponering samt bruge eksponeringskompensation – en mulighed, som ikke findes på iPhone. Der er en dobbelt LED-blitz, og i den medfølgende billedbehandler kan man justere billederne. Ligesom på iPhone 4S er der ansigtsgenkendelse, og telefonen kan optage video i 720p. Lumia skulle komme på markedet i begyndelsen af 2012 og skulle koste omkring 3800 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev