Cookie- og privatlivspolitik

Vild opløsning på ny Nokia

Ny smartphone med 41,0 mio. pixels lokker med Windows Phone 8, forbedret billedkvalitet og stærk app i forhold til forgængeren.

  • Dato: 30.07.2013

Nokia fik de fleste til at spærre øjnene helt op, da de sidste år lancerede mobiltelefonen 808 PureView med den vilde opløsning på 41,0 mio. pixels, men modellen havde et alvorligt handicap i form af det forældede styresystem Symbian. Det har det finske firma rettet op på med nyheden Lumia 1020, der er udstyret med det nye system Windows Phone 8.

Selv om opløsningen er det samme, har billedkvaliteten også fået et løft i forhold til forgængeren. Billedchippen er blandt andet blevet baggrundsbelyst, og optikken er mere lysstærkt, så blænden nu hedder F2.2 mod før F2.4. Zeiss-objektivet består af seks elementer og har optisk billedstabilisering.

Telefonen har også fået Nokias nye Pro Cam-app, der gør det muligt at indstille ISO, lukkertid, eksponeringskompensation, hvidbalance og endda manuel fokus. Skærmen er af typen AMOLED på 4,5 tommer, og den har en opløsning på 1280 x 768, ligesom der er en kraftig indbygget Xenon-blitz. Lumia 1020 kommer til Danmark i løbet af 4. kvartal.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev