Cookie- og privatlivspolitik

Ny firmware til full-frame

Både Sony, Nikon og Canon er klar med opdateringer til nogle deres af full-frame-modeller. Der loves fx bedre billedkvalitet og autofokus.

  • Dato: 20.03.2014

Ved at opdatere den såkaldte firmware i kameraet kan du både få rettet fejl og forbedret funktionerne, selv om modellerne har været på markedet et stykke tid. Derfor er der godt nyt til ejerne af en række full-frame-kameraer i denne uge.

Sony er klar med forbedringer til både Alpha7 og Alpha7R. De får både højere billedkvalitet, hurtigere starttid og forbedret autofokus, når man bruger kameraerne med Sony-objektivet 70-200mm F2.8 G. Du kan hente de nye firmware-versioner henholdsvis her og her.

Nikons actionhelt D4 har også fået en opdatering. Du kan nu bruge CompactFlash-kort med en størrelse på over 128 gigabytes, og man får nu ikke længere en fejlmeddelelse, så XQD-kort og bestemte CF-kort blev sat i kameraet. Funktionen AF-On er også blevet fixet, så fokus ikke længere er låst, når man slipper knappen igen. Du finder den nye firmware her.

Endelig er Canon klar med en opdatering til EOS 6D. Her bliver der rettet en fejl, hvor nogle billeder ikke blev overført til smartphone eller tablet, når man brugte Canons app EOS Remote. Du finder den nye firmware her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev