Cookie- og privatlivspolitik

Ny firmware til Sony-kameraer

Sony er klar med opdateringer til de interne programmer i en lang række Alpha-kameraer. De sætter blandt andet en stopper for et irriterende fænomen.

  • Dato: 19.10.2012

Moderne spejlrefleks- og systemkameraer optager film i høj kvalitet, og mange har derfor en dedikeret knap til at starte en optagelse med levende billeder. Men er man kun interesseret i fotos, er det irriterende at få sat en videooptagelse i gang, fordi man trykker på den røde knap ved et uheld. Det kan du nu sætte en stopper for på fem af Sonys Alpha-kameraer.

Sony har nemlig sluppet ny firmware, der gør det muligt at deaktivere videoknappen, hvis man alligevel ikke skal bruge den. Den nye firmware er til systemkameraet NEX-7 og til SLT-kameraerne Alpha37, Alpha57, Alpha65 og Alpha77. Firmwaren til NEX-7 giver også udvidede muligheder for bracketing og bedre billedkvalitet med vidvinkelobjektiver.

På SLT-kameraerne får man desuden automatisk objektivkorrektion til en række Sony-objektiver, så kameraerne selv kan fjerne vignettering, fortegning og kromatisk aberration. Opdateringerne kan hentes her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev