Cookie- og privatlivspolitik
Aptina logo

Ny sensor lover vild video

Aptina er snart klar med to nye billedchips, der begge byder på usædvanlige video-specifikationer. Og så er prisen i den lave ende.

  • Dato: 09.10.2012

De fleste fotoentusiaster kender sikkert ikke meget til firmaet Aptina, men det er faktisk dem, der laver billedchips i Nikons 1-systemkameraer. Og nu er de så på vej med to nye sensorer, der især er rigtig spændende på video-området.

Den første kaldet AR1011HS har en størrelse på 1,0 tomme og kan optage video i 4K – altså fire gange den normale opløsning i Full HD. Og det sker vel at mærke med 60 billeder per sekund.

En anden specialitet i AR1011HS er Aptinas teknologi DR-Pix. Her benyttes forskellige signalspor til at læse billeddata ved henholdsvis lav og høj ISO, hvor den første er optimeret til højt dynamisk omfang, mens den anden giver lavere støj. Den nye sensor er målrettet til systemkameraer og kompaktkameraer i entusiastklassen.

Firmaet er også snart klar med billedchippen kaldet AR1820HS til kompaktkameraer. Den har en opløsning på 18,0 mio. pixels og kan optage Full HD video med op til hele 120 billeder per sekund. Du kan på engelsk læse mere om de nye Aptina sensorer her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev