Cookie- og privatlivspolitik

Oversvømmelserne i Thailand rammer kamera-producenter

Flere konkrete kameramodeller bliver ikke klar til tiden og er derfor udskudt, da flere af producenternes fabrikker står under vand.

  • Dato: 26.10.2011

Som en konsekvens af oversvømmelserne i Thailand har Sony meldt ud, at de nye kameramodeller NEX-7 og Alpha65 bliver udskudt på ubestemt tid. Andre kameraproducenter, som fx Nikon og Canon, har også produktion i det ramte område.

Men også produktionen af eksterne harddiske er hårdt ramt. Thailand producerer omkring en fjerdedel af verdens eksterne harddiske. Analysevirksomheden IDC vurderer, at oversvømmelserne har kostet landet en tredjedel af årets indtægter, eller hvad der svarer til mere end 120 mio. harddiske per år.

Allerede nu kan det konstateres, at harddiske derfor bliver dyrere. Seagate og Western Digital, som er blandt de største producenter af eksterne harddiske, har allerede varslet forsinkelser. Visse steder må de lukke fabrikker, som står under vand, mens de andre steder har svært ved at få reservedele frem.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev