Cookie- og privatlivspolitik

Polaroid er klar til nutiden

Legendariske Polaroid er klar med et nyt såkaldt instant camera, som er tilpasset den digitale tidsalder. Kameraet byder på 14,0 mio. pixels og en indbygget printer.

  • Dato: 10.11.2011

Polaroid lancerede deres første instant camera tilbage i 1948 og revolutionerede måden at tage billeder på. Med dette kamera kunne man for første gang tage snapshots, som med det samme kom ud af kameraet på papir. Polaroid Z340 tager tråden op og bringer for alvor Polaroid-kameraet ind i den digitale fotoverden.

Kameraet byder på en opløsning på 14,0 mio. pixels og har en indbygget ZINK-printer, som udskriver ved at opvarme små krystaller i papiret. Det skulle give en udskriftskvalitet med klare mættede farver og papirets overflade er desuden vand- og smudsafvisende. Der er en skærm på 2,7 tommer, hvor man kan se sine fotos inden man printer, og det er muligt at udføre enkel billedbehandling.

Ligesom de klassiske Polaroid-kameraer er Z340 kompakt og mobil på en måde, så man altid kan tage snapshots når man er på farten. Når kameraet er fuldt opladet, er det klar til at skyde og printe op til 25 fotos i størrelsen 7,62 x 10,16 cm. Kameraet kan blandt andet købes på www.polaroid.com og koster omkring 2000 kroner inklusive afgifter og fragt. En pakke med 30 ark papir kan fås for cirka 150 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev