Cookie- og privatlivspolitik
Canon EOS 5D Mark IV

Canon er klar med full-frame-kameraet EOS 5D Mark IV

Det længe ventede Canon EOS 5D Mark IV er endelig lanceret, og det har blandt andet en ny funktion til bedre skarphed og skyder video i 4K.

  • Dato: 25.08.2016

Canons 5D-serie er blandt fotoentusiasternes favoritter med deres store full-frame-sensorer, og nu er en ny model klar. Opløsningen på EOS 5D Mark IV er sat op fra 22,1 til 30,1 mio. pixels i forhold til forgængeren, og kameraet har fået Canons Dual Pixel-teknologi, der giver hurtig autofokus, når man benytter live view.

Canon EOS 5D Mark IV Front

Med Dual Pixel tjekkes skarpheden på selve billedchippen, hvor hver pixel er opdelt i to fotodioder, og på EOS 5D Mark IV udnyttes de to dioder for første gang også til at få endnu bedre skarphed.

Man kan nemlig vælge funktion Dual Pixel RAW, hvor kameraet tager to billeder, som er en smule forskudt. Det giver en raw-fil, som er dobbelt så stor som normalt, og i den efterfølgende raw-konvertering kan man fintune skarpheden så den bliver helt optimal.

Canon EOS 5D Mark IV Back

Hurtigere og stærkere

Man kan ikke gøre et sløret foto skarpt eller vælge, hvor i billedet fokus skal ligge, men man kan flytte skarpheden en anelse fra fx en øjenvippe til pupillen, så skarpheden ligger helt rigtigt. Dual Pixel RAW kan også udnyttes til at reducere refleksioner og justere lidt på områder uden for fokus.

Canon EOS 5D Mark IV Top

Derudover er der sket en række forbedringer i forhold til EOS 5D Mark III. Hastigheden er øget fra seks til syv billeder per sekund. Video kan optages i 4K-opløsning, og der er nu indbygget gps og wi-fi. Desuden er skærmen berøringsfølsom.

Huset er også bedre tætnet mod støv og fugt, og så er der kommet en ny knap bag på kameraet, der gør det nemt at skifte mellem forskellige fokustilstande. Kameraet har en vejledende pris på 31.850 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev