Cookie- og privatlivspolitik

Canon klar med EOS 70D

Canon har i dag lanceret spejlreflekskameraet EOS 70D til ambitiøse fotoentusiaster. Kameraet er spækket med nye komponenter og smarte funktioner, der øger fotoglæden.

  • Dato: 02.07.2013

Tre år efter lanceringen af EOS 60D, er Canon nu endelig klar med en afløser. EOS 70D er navnet på det nye kamera, og det lader til, at der virkelig er noget at glæde sig til. Kameraet er fx udstyret med en spritny billedchip på 20,2 mio. pixels i stedet for EOS 60D's sensor på 18,0 mio. pixels. Den nye billedchip er af typen Dual Pixels CMOS AF, som opdeler hvert pixel i to fotodioder med henblik på at opnå lynhurtig fasedetekterende autofokus på sensoren. Det skulle især gøre autofokus mere sikker og langt hurtigere, når man bruger live view og ved videooptagelse.

Autofokussen har nu 19 fokuspunkter ligesom storebroren EOS 7D. Desuden har kameraet en berøringsfølsom skærm på 3,0 tommer, som tilmed er fleksibel. Den har en opløsning på 1.040.000 punkter. Der er også indbygget wi-fi, så man let og hurtigt kan overføre billeder til sin smartphone eller tablet. Kameraets søger er stærkt opgraderet, og det er nu muligt, at tilføre et elektronisk lag i søgerbilledet, så man kan visualisere sine indstillinger. Søgeren har en dækning på 98 procent og en forstørrelsesgrad på 0,95x.

EOS 70D er et oplagt kamera for actionfotografen. Det kan nemlig skyde op til syv billeder per sekund med op til 65 jpeg-filer eller 16 raw-filer i en enkelt serieoptagelse. ISO-området går fra 100 til 12.800, men kan udvides til ISO 25.600. Kamerahuset, der er øvrigt vejforseglet, vejer 755 gram.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev