Cookie- og privatlivspolitik
EOS 600D

Canon lancerer EOS 600D

Den trecifrede spejlrefleksserie får nu fleksibel skærm og mulighed for trådløs blitzudløsning. Og man kan lave færdigredigerede film direkte i kameraet.

  • Dato: 07.02.2011

Canon har i dag annonceret det nye EOS 600D, der har arvet et væld af funktioner fra storebror EOS 60D. Det betyder blandt andet, at lcd-skærmen på 3,0 tommer nu er blevet fleksibel, så man kan se den, selv om man holder kameraet over hovedet eller i jordhøjde.

Man kan optage video i Full HD, og med den nye funktion Video Snapshot kan man lave små filmklip på to, fire eller otte sekunder. Klippene gemmes i et særligt album, og kameraet sætter dem automatisk sammen til en færdig film, hvor man kan lægge musik på direkte i kameraet.

EOS 600D Back

Kameraet kan kommunikere trådløst med Canons Speedlite-blitz, og køber man en af de nye blitz, Speedlite 320EX og 270 EX II, kan man udnytte blitzenes særlige udløserknap, så man kan holde blitzen i hånden og tage fotos på afstand uden brug af kabel.

Opløsningen i EOS 600D er på 18,0 mio. pixels, og man kan tage 3,7 billeder i sekundet. Kameraet leveres i kit, hvor man kan vælge mellem to nye objektiver, som begge har et brændviddeområde på 18-55 mm. Det ene har indbygget billedstabilisering, hvilket man må undvære i det andet.

Den vejledende pris for huset alene er 6599 kroner, men pakken med hus og kitobjektiv med billedstabilisering koster 7499 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev