Cookie- og privatlivspolitik

Farveorgie fra Pentax

Med det nye spejlreflekskamera K-S1 beviser Pentax, at de ikke er bange for at prøve nye idéer af. Nu kan du tjekke kameraindstillingerne på en helt ny måde.

  • Dato: 28.08.2014

Det nye K-S1 fås som standard i tre forskellige farver, men kan også bestilles i ni andre varianter. Det er dog ikke kun selve kameraet huset, der gør K-S1 til en farverig sag. Ved håndgrebet, udløserknappen, programhjulet og OK-knappen sidder der nemlig LED-lys, som indikerer kameraindstillingerne.

Lyset ved udløserknappen lyser fx grønt ved fotooptagelse og rødt ved videooptagelse, og når ansigtsgenkendelsen er aktiveret, viser mængden af tændte lys i håndgrebet, hvor mange ansigter, kameraet har registreret.

K-S1 har 20,1 mio. pixels, og ISO går op til 51.200. Billedchippen er uden anti-alias-filter, hvilket skulle give mere detaljerede billeder. Normalt sørger filteret for at sløre billederne en smule for at fjerne grimme moiré-mønstre, som kan opstå, hvis man fotograferer gitre eller stribet stof. Ved at fjerne det øges skarpheden en smule. Til de særlige motiver, hvor moiré kan opstå, kan man aktivere kameraets simulerede filter, hvor billedchippen rystes en smule under optagelsen.

Modsat flere andre Pentax-modeller er kameraet ikke vejrbestandigt. Det kan tage 5,4 billeder i sekundet og har en optisk søger, der viser 100 procent af motivet. Den vejledende pris for huset er 4899 kroner, og det kan også købes sammen med et objektiv på 18-55 mm for 5299 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev