Cookie- og privatlivspolitik

Hurtig full-frame fra Nikon

Nyt kamera fra Nikon byder på en nydesignet sensor og hurtig autofokus.

  • Dato: 12.09.2014

I dag blev Nikon D750 lanceret. Kameraet har lånt funktioner fra D810 og kombineret med en nydesignet sensor i FX-format, der har en opløsning på 24,2 mio. pixels. ISO-området på 100-12.800 kan udvides, så man når ISO 51.200, og ifølge producenten klarer sensoren sig godt selv ved høj ISO.

D750 har også fået Nikons nyeste EXPEED 4-processor og autofokussystemet Multi-CAM 3500II med 51 fokuspunkter og en følsomhed ned til -3 EV. Kombineret med kameraets optagehastigheder på op til 6,5 billeder per sekund i FX- og DX-format kan man lave optagelser i fuld opløsning. Der er også Nikons nye autofokusfunktion ved navn Gruppepunkts-AF, som man kender fra D4S og D810, der giver hurtigt fokus og isolerer motivet ved optagelse på en baggrund med høj kontrast eller en distraherende baggrund.

Lcd-skærmen på 3,2 tommer kan vippes op til 90 grader eller ned til 75 grader. Opløsningen er på 1.229.000 punkter, og man kan ændere farvebalance og lysstyrke. Der er indbygget wi-fi, så man kan uploade billeder via en kompatibel smartphone eller tablet og fjernbetjene kameraet trådløst. D750 koster 17.595 kroner for huset alene. Vil man have optikken AF-S NIKKOR 24-85mm F3.5-4.5G ED VR med i købet, er prisen 21.995 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev