Cookie- og privatlivspolitik
Nikon D5100

Nikon D5100 klar med stærke funktioner

Firmaets nyeste spejlrefleks til den kræsne begynder byder på høj opløsning, fleksibel skærm og video i Full HD.

  • Dato: 05.04.2011

Med nyheden D5100 har Nikon fået udfyldt hullet over modellen D3100, så firmaet også har et spejlrefleks til den lidt mere krævende nybegynder.

Som det eneste spejlrefleks i Nikons serie har D5100 en fleksibel skærm, der kan både vippes og drejes. Skærmen er på 3,0 tommer og har en opløsning på 921.000 punkter. Den giver optimal frihed, da kameraets automatiske motivgenkendelse også virker, når man benytter live view på skærmen.

Samtidig har D5100 fået en billedchip med samme opløsning på 16,2 mio. pixels som storebror D7000 og kan benytte en ISO-værdi på op til 25.600. Der er også kommet videooptagelse i Full HD til, og man kan tilslutte Nikons eksterne stereomikrofon ME-1, hvis lyden skal være i top.

Nyheden har 11 autofokuspunkter og Nikons særlige 3D-tracking AF, der via registrering af farver og lys kan følge motiver i bevægelse. Kameraet kan optage fire billeder per sekund, hvilket er et mere end D3100.

Endelig har D5100 mulighed for at tilføje særlige effekter til fotos og video som fx miniatureeffekt eller selektive farver, så dele af optagelser bliver i gråtoner. Du kan læse mere om nyheden på Nikons danske hjemmeside her.

De vejledende priser for D5100 med kitoptikken 18-55 VR er 6695 kroner, mens nyheden koster 5695 kroner for huset alene.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev