Cookie- og privatlivspolitik

Nikon D5200 smækfyldt med funktioner

Det nye spejlrefleks har både høj opløsning, godt autofokussystem samt trådløse muligheder. Og så lokker det med fleksibel skærm og kontinuerlig fokus på video.

  • Dato: 06.11.2012

Der er massevis af stærke opgraderinger i det nye Nikon D5200 i forhold til forgængeren. Først og fremmest er opløsningen nu på 24,1 mio. pixels helt i stil med lillebror D3200, men på en række andre punkter har nyheden arvet løs fra storbror D7000.

Nikon D5200 har nemlig fået samme autofokussystem med 39 autofokuspunkter, ligesom den avancerede lysmåler med 2016 pixels, der kan genkende motiver, er kommet til. Kombinationen gør det muligt for kameraet at følge motiver i bevægelse med større nøjagtighed.

Nyheden har selvfølgelig også en nye kraftfulde billedprocessor Expeed 3, og kameraet kan tage fem billeder per sekund. ISO går som standard til 6400, men kan udvides op til ISO 25.600. Der er fleksibel skærm på 3,0 tommer med en opløsning på 921.000 punkter, og med ekstraudstyret WU-1a kan man dele billeder direkte til en smartphone og tablet, ligesom man kan fjernbetjene kameraet. Du kan læse mere om Nikon D5200 her. Den vejledende pris er 6595 kroner for huset alene, mens det med kitobjektivet 18-55mm VR koster 7395 kroner. Kameraet kommer i handlen til december.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev