Cookie- og privatlivspolitik

Ny firmware til Canon-spejlreflekser

Opdateringer sikrer blandt andet hurtigere adgang til UDMA 7-kort.

  • Dato: 31.05.2011

Det er altid en god idé at holde dit spejlrefleks toptunet og opdateret med den sidste nye firmware, da den både retter fejl og kan forbedre kameraets funktioner.

Der er netop kommet to nye firmware til Canon EOS 5D Mark II og Canon EOS-1D Mark IV, der begge forbedrer hastigheden til både at skrive til og læse fra UDMA 7-kompatible CF-kort. Version 2.0.9 til 5D Mark II retter også en fejl, hvor billedstabiliseringen på objektivet ikke virkede, hvis man havde sat brugerindstillingen C.Fn III-2 til 5: IS start, og objektivet ikke havde en AF-stopknap. Du kan hente den nye opdatering her.

Den nye firmware til Canon EOS-1D Mark IV retter desuden et problem, hvor man ikke kunne optage video på et CF-kort med mere end 32 gigabyte, der havde begrænset med ledig plads tilbage. Find den nye version 1.10 her.

Endelig kom der tidligere i maj en opdatering til Canon EOS 600D, der retter to fejl. Dels er skærmguiden til at benytte digital zoom til video blevet uddybet, og dels opstår der ikke længere det problem, at computere i sjældne tilfælde ikke kunne genkende kameraet, når det blev tilsluttet via usb. Hent den nye version 1.0.1 her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev