Cookie- og privatlivspolitik

Nye kamerarygter

Nu er det snart tid for en ny fotomesse. Her er de kameraer, vi håber på.

  • Dato: 09.02.2016

Den 25. Februar går den japanske fotomesse CP+ i gang i Yokohama, og her har vi samlet nogle af de kameraer, vi håber bliver lanceret.

Canon har for nylig lanceret det topprofessionelle EOS-1D X Mark II, men der lader til at være noget på vej til dem med en knap så tung tegnebog. EOS 70D har efterhånden to et halvt år på bagen, så vi forventer et 80D i første halvdel af året og håber, at det bliver præsenteret i forbindelse med messen. Vi håber også på, at afløseren for EOS 100D bliver lanceret i den kommende tid.

Nikon har allerede afsløret D5 og D500, og vi håber, at der snart kommer nyt på systemkamerafronten eller et kompaktkamera med stor sensor.

På sidste års CP+ annoncerede Pentax, at de er på vej med et full-frame-kamera, og mon ikke de præsenterer den nye model og specifikationerne på årets messe? Navnet bliver højst sandsynligt K-1.

Vi håber også på et nyt systemkamera fra Panasonic, og rygterne omtaler en afløser for GF7 med mulighed for at optage video i 4K.

Samsung forventer vi til gengæld ikke at høre mere fra. Det er nu et år siden, sydkoreanerne sidst præsenterede et nyt systemkamera, og de står ikke på listen over udstillere til årets messe. Desuden har de trukket sig fra kameramarkedet i Tyskland, så desværre er det nok slut med kameraer derfra.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev