Cookie- og privatlivspolitik

Nyt glimt af fortiden

Olympus har lanceret OM-D E-M10 Mark II med forbedret billedstabilisering og en smart timelapsefunktion, og designet har spor til analoge modeller.

  • Dato: 25.08.2015

Med det helt nye OM-D E-M10 Mark II har Olympus opgraderet på en række punkter i forhold til forgængeren. Billedstabiliseringen er nu den samme femaksede version som i storebror E-M5 Mark II. Dermed kan man fotografere med lukkertider, der er fire trin længere end uden stabilisering. Forgængeren kunne klare 3,5 trin.

Hastigheden er sat en smule i vejret, så man nu kan tage 8,5 billeder i sekundet mod 8,0 hos forgængeren, og så er søgeren blevet mere detaljeret med sine 2,36 mio. punkter mod forgængerens 1,44. Video optages i Full HD, og så kan man sætte en timelapsefilm sammen af enkeltoptagelser i 4K-opløsning.

Olympus har hentet inspiration til designet fra de gamle, analoge OM-modeller, når det gælder knapdesign og indstillingshjul. Opløsningen er på 16,0 mio. pixels, og ISO går til 25.600. Kameraet har indbygget wi-fi, så man blandt andet kan fjernstyre fra en smartphone.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev