Cookie- og privatlivspolitik

Nyt kompakt systemkamera fra Sony

Sony har sat deres i forvejen minimalistiske NEX-serie på yderligere slankekur, og resultatet er en elegant og kompakt sag med både stor spejlrefleks-sensor og udskiftelig optik.

  • Dato: 08.06.2011

Seneste skud på stammen i Sonys kompakte NEX-serie er C-3, som er producentens mindste.Her får du både en APS-C-sensor på 16,2 mio. pixels og udskiftelig optik i en smal sag, der er blot 3,3 cm tyk og 6,0 cm høj. Det er lige før, at den kan ryge i lommen, hvis man har et lille objektiv monteret.

Den store Exmor APS HD CMOS-sensor sikrer sammen med Bionz-billedprocessoren, at du kan tage fotos på ISO 12.800 med lav støj. Og så er der en smart funktion, der på skærmen gør det helt tydeligt, hvad der er i fokus. Som noget nyt i NEX-serien er der kommet nogle kreative billedfunktioner til. Du kan fx indstille sløring, farver og lysstyrke og se effekten straks på skærmen, før du trykker udløserknappen i bund.

Der er også en særlig Soft Skin-funktion, der automatisk fjerner rynker og urenheder fra huden, når du tager portrætfotos. Vigtige detaljer som fx øjnene skånes, så de stadig står skarpt.NEX-C3 har arvet den fleksible skærm på 3,0 tommer med en opløsning på 921.000 punkter fra forgængeren, men det er lykkes at forbedre batteriet, så det nu klarer 20 procent flere fotos i forhold til de to andre modeller. Der følger en lille ekstern blitz med kameraet, men hvis du har lidt højere krav og fx gerne vil have flashlyset til at reflekteres fra loftet, kan du nu også få den eksterne blitz GN20.

Det nye NEX-C-3 findes i sort og sølv og er tilgængelig fra august 2011. Kameraet fås i følgende kit:
NEX-C3A (inkl. 16 mm. F2,8 objektiv) til 4900 kroner
NEX-C3K (inkl. 18-55 mm. objektiv)til 5300 kroner

NEX-C3D (inkl. 16 mm. F2,8 og 18-55 mm. objektiver) til 6100 kroner

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev