Cookie- og privatlivspolitik

Pentax K-3 II med gps og bedre billeder

Pentax’ flagskibsmodel, Pentax K-3, er nu lanceret i en ny version. K-3 II har blandt andet indbygget gps og optimeret billedkvalitet.

  • Dato: 23.04.2015

Et af Pentax’ mest populære kameraer er nu kommet i ny udgave. Pentax K-3 II har beholdt mange af K-3’s egenskaber, men har naturligvis nye spændende tilføjelser. En ny teknik ved navn Pixel Shift Resolution System skulle give bedre billeder. Her tager kameraet fire billeder hurtigt efter hinanden, hvor sensoren flyttes en pixel per billede. Til sidst lægges billederne sammen, og resultatet skulle ifølge producenten være mere farvekorrekte billeder i bedre kvaltiet.

K-3 II har samtidig fået indbygget gps. Det er især en fordel for dem, der ynder at fotografere stjerner og planeter med Pentax’ Astro Tracer-funktion, da gps'en nu kan udregne himmellegemernes bevægelse, og sensoren automatisk justeres derefter, så man får skarpe astrobilleder uden striber.

Pentax K-3 II har 24,35 mio. pixels, og i stedet for et anti-aliasing-filter har det en anti-moaré-funktion, der skal forebygge de mystiske bølgede mønstre, der af og til kan forekomme på billeder. Kameraet har også en PRIME III-billedprocessor, der er den samme som i mellemformatkameraet Pentax 645z.

Den nye version har beholdt de populære K-3-funktioner som vejrbeskyttelse, dobbelt kortindgang og hurtig serieoptagelse.

Kameraet kan fås i slutningen af maj og kommer til at koste 7.999 kr. uden kamerahus.

Se vores test af Pentax K-3 her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev