Cookie- og privatlivspolitik

Pentax klarer uvejr til lavpris

Det nye spejlreflekskamera K-50 er både vejrbestandigt og byder på stærk søger samt høj ISO.

  • Dato: 13.06.2013

Trods en overkommelig pris byder Pentax K-50 på en række stærke funktioner, man typisk ellers kun finder i de dyrere entusiastkameraer. Man får blandt andet et vejrbestandigt kamera med hele 81 forseglinger, så man sagtens kan tage det med ud i dårligt vejr.

Kameraet sælges med et kitobjektiv på 18-55mm, der også er vejrbestandigt, så man ikke behøver frygte, at optikken bliver det svageste led, når regndråberne begynder at falde. Det vejledende pris på dette sæt lyder på 4999 kroner.

K-50 byder også på en optisk søger, der dækker hele 100 procent af motivet, og er lavet af en prisme i glas i stedet for den konstruktion med spejle, man normalt ser i billige kameraer. Kameraet kan tage op til seks billeder per sekund, har en opløsning på 16,3 mio. pixels, og så er det muligt at optage med ISO-værdier helt op til 51.200. Som en helt særlig bonus kan man vælge at få K-50 levereret i en ud af 120 forskellige farvekombinationer.

Pentax lancerer også lillebror K-500, der på mange punkter matcher K-50. Den største forskel er, at det billigere spejlrefleks ikke er vejbestandigt. Det koster 1000 kroner mindre i vejledende pris.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev