Cookie- og privatlivspolitik

Pentax med tårnhøj opløsning

Den nye mellemformat-kamera 645Z har en helt ny sensor med massevis af pixels, men lokker også med høje ISO-værdier samt vejrbestandige fortrin.

  • Dato: 02.05.2014

Hvis din bankkonto er velpolstret, og du bare må have massevis af pixels til at gengive dine motiver med alle detaljerne intakte, så skal du bestemt overveje nyheden Pentax 645Z.

Det har nemlig en opløsning på hele 51,4 mio. pixels på den store sensor i mellemformat. Billedchippen måler 44 x 33 mm, og der er ingen anti-alias-filter foran den, så selv de fineste detaljer vil stå knivskarpe. Billedprocessoren Prime III er med til at sikre, at kameraet kan optage helt oppe på ISO 204.800.

Autofokus er også ganske habil for et kamera med mellemformat. Der er i alt 27 fokuspunkter, og 25 af dem er af den præcise krydstype. De kan stille skarpt på motiver i meget svagt belysning med lysniveauer helt ned til – 3 EV.

645Z kan også sagtens klare en tur ud i barsk vejr, for kameraet er vejrbestandigt og bygget solidt i magnesium. Der er dog lige det med prisen. Det koster 78.599 kroner for huset alene, mens det også kan fås med objektivet DFA 55mm F2.8 for i alt 88.499 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev