Cookie- og privatlivspolitik

Rekordstor opløsning fra Sony

Der bliver sat trumf på med 24,3 mio. pixels og 12 billeder per sekund i nyheden Alpha77

  • Dato: 24.08.2011

Her er spændende nyt, der med garanti vil give Canon og Nikon søvnløse nætter. Sony er nemlig klar med to topmodeller i serien med det geniale gennemsigtige spejl, hvor opløsningen er kommet helt op på 24,3 mio. pixels. Det er en klokkeklar rekord blandt kameraer med APS-C-billedchip.

Vanen tro fra Sony er der også andre lækkerier i de nye modeller. Storebror Alpha77 kan tage hele 12 billeder per sekund, hvilket sætter konkurrenterne til vægs, ligesom autofokussystemet er blevet opgraderet til at have 19 punkter, hvoraf 11 er af typen med kryds-sensor. Lillebror Alpha65 kan tage ti billeder per sekund og har 15 autofokuspunkter.

Der er også en ny elektronisk søger baseret på OLED-teknologien med hele 2.359.000 punkter, så billedet står lige så knivskarpt som via en optisk søger. Skærmen på 3,0 tommer er stadig fleksibel og har en opløsning på 921.000 punkter.

Desuden er video nu opgraderet, så der optages progressivt, og man har nu manuel kontrol over indstillingerne, når der optages med levende billeder. Og så kommer begge modeller med gps indbygget.

De vejledende priser for kamerahusene er 10.300 kroner for Alpha77 og 7300 kroner for Alpha65. Du kan læse mere om Alpha77 her og om Alpha65 her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev