Cookie- og privatlivspolitik

Robotkameraer klar til OL

To fotografer fra nyhedsbureauet Reuters medbringer fjernstyrede spejlreflekskameraer til OL i London senere på måneden.

  • Dato: 06.07.2012

Sportsfotografer vil som regel gøre hvad som helst for at fange actionbilleder fra helt umulige vinkler, og det er ikke ualmindeligt at benytte fjernstyrede kameraer. Ved det forestående OL i London vil de to fotografer fra nyhedsbureauet Reuters, Fabrizio Bensch og Pawel Kopczynski, flytte grænserne for, hvad der teknologisk ellers har været muligt.

De to fotografer vil placere en række spejlreflekskameraer i særlige ophæng, som giver mulighed for at styre kameraerne ved hjælp af en computer og et joystick. Her vil man både kunne styre kameraets retning, zoome og tage billeder. Det betyder, at man fx kan tage spektakulære billeder af atleterne oppefra eller fra andre vinkler, som man normalt ikke har mulighed for at skyde fra.

Fabrizio Bensch og Pawel Kopczynski har allerede afprøvet teknologien ved VM i atletik i Sydkorea og VM i indendørs atletik i Istanbul tidligere på året. Man kan læse mere om de to fotografers spændende projekt her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev