Cookie- og privatlivspolitik

Se billeder fra Pentax’ full-frame

Pentax er på vej med deres første digitale full-frame-kamera, og nu har de lagt billeder ud, som er taget med den kommende model.

  • Dato: 01.02.2016

Allerede sidste år annoncerede Pentax, at de er på vej med et full-frame-kamera, og de har da også lanceret objektiver, der passer til den store billedchip, blandt andet D FA 24-70mm F2.8ED SDM WR. Nu har Pentax lagt billeder ud, som er taget med det kommende kamera og det nye objektiv samt en række andre optikker. Du kan se billederne her. Desværre kan man ikke se dem i fuld opløsning.

Der er endnu ikke offentliggjort specifikationer på det nye kamera, som sandsynligvis vil hedde K-1. På hjemmesiden, hvor Pentax teaser for kameraet, er der lagt nogle produktbilleder ud, hvor man kan se, at det har en fleksibel skærm og wi-fi. Man vil kunne bruge DA-objektiver, der passer til firmaets APS-C-kameraer, her bliver billederne så beskåret.

Kameraet skulle komme i foråret, og vi regner med, at specifikationer med mere bliver offentliggjort i forbindelse med den japanske fotomesse CP+ i slutningen af februar.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev