Cookie- og privatlivspolitik
Sony Alpha99 II

Sony er klar med full-frame-kameraet Sony Alpha99 II

Den nye topmodel fra Sony har stor billedchip med høj opløsning og en autofokus med masser af punkter.

  • Dato: 19.09.2016

Selv om Sony har satset hårdt på de spejlløse modeller de seneste år, har de ikke forladt markedet for mere traditionelle modeller med indbygget spejl, der benytter A-bajonetten. Det beviser de med Alpha99 II, som er det nye flagskib blandt deres SLT-kameraer.

Kameraet har en stor full-frame-billedchip og en opløsning på 42,4 mio. pixels, hvilket er næsten dobbelt så meget som i forgængeren. Desuden er der ikke noget low pass-filter, hvilket skulle være med til at forbedre detaljegraden. Video optages i den høje 4K-opløsning.

Sony Alpha99 II Back

Sonys SLT-kameraer, som Alpha99 II, er kendetegnet ved et halvgennemsigtigt spejl, som ikke klapper op og ned, når man tager billeder, men sidder fast. Det betyder, at en del af lyset fra objektivet sendes til en autofokussensor, mens resten sendes til billedchippen, så man hele tiden har et live view-billede samtidig med en traditionel, hurtig autofokus.

Høj fart

I Alpha99 II har den traditionelle autofokus hele 79 punkter, og samtidig er der hele 399 fasedetekterende fokuspunkter på billedchippen. Når de to systemer arbejder sammen, har man hele 79 såkaldte krydspunkter, som skulle give meget præcis fokus og være i stand til at følge bevægelige motiver rundt i billedrammen.

Sony Alpha99 II Top

Kameraet kan skyde hele 12 billeder i sekundet med følgefokus, og så har kameraet fået en femakset billedstabilisering. Her bevæges billedchippen for at kompensere for rystelser, og ifølge Sony kan man hente hele 4,5 eksponeringstrin med den nye billedstabilisering.

> Læs alle nyhederne fra Photokina her: Photokina: Få de seneste nyheder.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev