Cookie- og privatlivspolitik

Sony med verdensrekord i fokuspunkter

Det nye Alpha77 II er optimeret til at fange action med lethed, men det klarer også barsk vejr og svagt lys.

  • Dato: 01.05.2014

Sony har på det seneste sendt så mange systemkameraer på markedet, at man kunne komme i tvivl om, hvorvidt firmaet helt havde vendt spejlreflekserne ryggen, men den tvivl afliver det nye Alpha77 II. Kameraet beholder nemlig det gennemsigtige spejl, og så har Sony ellers optimeret nyheden til at kunne tage knivskarpe skud af motiver i bevægelse.

Først og fremmest byder Alpha77 II på en vaskeægte verdensrekord, idet kameraet har hele 79 individuelle fokuspunkter af typen med lynhurtig fasedetektion. Den hidtidige rekord har tilhøret Canon med 61 punkter. De 15 i midten er af krydstypen, som er mere præcise, og de mange fokuspunkter gør, at kameraet dækker et dobbelt så stor område af billedet, så det er lettere at fastholde fokus, når det går hedt for sig.

Kameraet kan optage 12 billeder per sekund, og bufferen har plads til at skyde løs i topfart, indtil man har taget 60 fotos i jpeg. Billedchippen er også forbedret, så den er omkring 20 procent mere lysfølsom, hvilket givet lavere støj i svag belysning.

Alpha77 II lokker også med en elektronisk søger med en høj opløsning på 2,36 mio. punkter samt en skærm med WhiteMagic-teknologien med hvide pixels, der gør det lettere at se billedet i sollys. Endelig er kameraet vejrbestandigt, og fotoentusiasten vil sætte pris på, at man kan gemme de tre mest brugte indstillinger og hurtigt vælge dem via programknappen. Nyheden kommer på gaden i slutningen af maj til en vejledende pris på 9500 kroner for huset alene.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev