Cookie- og privatlivspolitik

Test af Pentax K-30

Det nye Pentax K-30 er et yderst kompetent spejlreflekskamera. Med hele 81 forseglinger i huset og et lige så godt tætnet kitobjektiv er det det mest robuste kamera i sin klasse.

  • Dato: 02.10.2012

Hent låst indhold > klik her

Hent hele artiklen og læs meget mere om Pentax K-30.

Pentax har stolte spejlreflekstraditioner, og K-30 gør dem ære. Kameraet føles rigtigt, når man tager det op, og bare en lille ting som en god, medfølgende modlysblænde er et signal om, at her tages tingene alvorligt. Det understreger et kig i søgeren yderligere. Det er en ægte prismesøger, der ikke kun er både lysere og mere kontrastrig end konkurrenternes spejlsøgere, men desuden viser 100 procent af motivet, som ellers kun professionelle spejlreflekskameraer gør.

Et prisme fylder og vejer, så K-30 er en af klassens tunge drenge, men det betragter vi som en fordel, da det gør det nemmere at holde kameraet helt roligt. Som et prof-kamera har K-30 indstillingshjul under både højre tommel- og pegefinger. Endnu et plus i karakterbogen scorer K-30 ved at være tætnet mod fugt og støv. Det samme gælder de fire objektiver med betegnelse WR, der står for Weather Resistant, herunder kitobjektivet på 18-55 mm.

Vi sluttede testen med at give Pentax K-30 en grundig tur under bruseren. Bagefter kunne vi bare tørre det af og fotografere videre.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev