Cookie- og privatlivspolitik

Test af Sony Alpha37

Nyeste spejlreflekskamera fra Sony har gennemsigtigt spejl, en lynhurtig autofokus samt en elektronisk søger. Presser man kameraet, kan det endda skyde op til syv billeder i sekundet. Vi har testet Sony Alpha37.

  • Dato: 26.08.2012

Hent låst indhold > klik her

Hent hele artiklen og læs meget mere om Sony Alpha37.

SLT – Single Lens Translucent – kalder Sony deres kameraserie, hvor spejlet er halvgennemsigtigt og låst permanent fast inde i kameraet. Alpha37 er det nyeste medlem i den serie og rummer mange af de dyder, som har gjort SLT-serien til et interessant alternativ til spejlreflekskameraer. På grund af det specielle spejl benytter SLT-kameraerne lynhurtig fasedekterende autofokus, selv om man har konstant live view, enten via den fleksible skærm eller den elektroniske søger. Og fasedetektionen er også i brug under videooptagelse.

Fokuseringen foregår hurtigt og helt problemfrit, hvor især følgefokus er en fornøjelse at anvende. Den elektroniske søger, som dækker motivet 100 procent, er desværre voldsomt kornet, ligesom den slet ikke formår at gengive farverne og kontrasten korrekt. Det er til gengæld fint, at man nemt kan vælge de 15 fokuspunkter manuelt i søgeren, hvoraf de tre midterste er af krydstypen, som er endnu mere præcise end de andre fokuspunkter. Også den indbyggede øjesensor, som aktiverer søgeren og slukker for lcd-skærmen i samme sekund, man sætter øjet til kameraet, er en smart finesse.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev