Cookie- og privatlivspolitik

Vi har prøvet Canon EOS 70D

Vi har haft lejlighed til at prøve det nye Canon EOS 70D, der har et helt nyt autofokussystem og en række nye smarte funktioner i forhold til forgængeren. Se vores første indtryk af spejlreflekskameraet,

  • Dato: 02.07.2013

Den mest spændende funktion i det nye EOS 70D er den specielle cmos-sensor med Canons helt nye Dual Pixel CMOS AF-teknologi, hvor hver pixel er delt op i to lysdioder. Dermed kan man bruge hurtig fasedetektion under live view og videooptagelse i stedet for den langsommere kontrastdetektion.

Vi har prøvet en tidlig udgave af kameraet, som altså ikke er en produktionsmodel, og der er da også fart på autofokus under live view. Ved at trykke direkte på motivet på den berøringsfølsomme skærm, kan man nemt flytte fokus, og kameraet retter hurtigt ind og stiller skarpt på det, man trykker på, næsten øjeblikkeligt.

Bruger man kameraet uden live view, kan man glædes over, at man nu kan slå forskellige oplysninger til i søgeren. Fx kan man får vist gitterlinjer, som er en hjælp, når man komponerer, og EOS 70D kan også vise et lille vaterpas, så man er sikker på, at man holder kameraet lige.

En smart, ny funktion er en lille knap til indstilling af autofokusmetode, der er placeret ved siden af udløserknappen. Her kan man vælge fx vælge at bruge et enkelt fokuspunkt eller en gruppe af punkter. Og det er nemt at skifte fokusmetoden, mens man har øjet for kameraet, for man kan i søgeren følge med i, hvilken metode man vælger.

Kameraet ligger rigtig godt i hænderne og virker mere robust end forgængeren EOS 60D. Da kameraet ikke er en færdig produktionsmodel, har vi desværre ikke haft mulighed for at vurdere billedkvaliteten, men vi vender tilbage med en anmeldelse i bladet, når vi har fået en endelig model til anmeldelse.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev