Cookie- og privatlivspolitik

Vild Hasselblad går full-frame

Det nye Hasselblad HV kan bedst beskrives som en ekstrem luksusudgave af Sony Alpha99, der fx klarer helt ned til 40 graders frost.

  • Dato: 05.02.2014

Hvis du leder efter et ekstraordinært kamera, som vil tiltrække sig stor interesse fra fotoentusiasterne i din omgangskreds, så er Hasselblad HV værd at kigge nærmere på. HV er frugten af det tætte samarbejde mellem Hasselblad og Sony, og på de indre linjer minder det meget om full-frame-kameraet Alpha99, der har en opløsning på 24,3 mio. pixels.

På det ydre er der gjort noget ekstraordinært ud af materialerne. Der er fx brugt titanium og aluminium af højeste kvalitet, ligesom en særlig belægning med materialet PVD skulle gøre overfladen ekstrem hårdfør. Kameraet kan da også klare helt ned til minus 40 graders frost.

For at sikre en optimal billedkvalitet medfølger der et lysstærkt Carl Zeiss-objektiv, der dækker området 24-70 mm og har en største blændeåbning på F2.8. Prisen kan dog være en udfordring. Den lyder på 8500 Euro plus moms, så regn med omkring 79.150 kroner i vejledende pris. Men så følger der også en særlig kuffert med, der beskytter det dyrebare kamera mod støv, vand og rystelser.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev