Cookie- og privatlivspolitik
Vild opløsning fra Canon

Vild opløsning

Canon holder i den grad pixelræset i live og arbejder på et spejlrefleks med 120 mio. pixels, og endnu vildere opløsning er også i støbeskeen.

  • Dato: 11.09.2015

Canon har annonceret, at de planlægger at lave et spejlreflekskamera med en cmos-sensor på hele 120 mio. pixels, hvilket er mere end dobbelt så meget som i dag. Kameraet vil benytte EF-objektiver, hvilket tyder på, at det er et full-frame-kamera.

Desuden arbejder Canon også på et EOS-videokamera, der kan optage i 8K-opløsning på 8192 x 4320 pixels svarende til 35,4 mio. pixels med 60 billeder i sekundet.

Men det kan blive endnu vildere, for Canon har også udviklet en ny cmos-sensor på vanvittige 250 mio. pixels, hvilket er verdensrekord. Ifølge firmaet er opløsningen så høj, at man med det rette objektiv vil kunne fotografere et passagerfly på 18 kilometers afstand og kunne se flyselskabets navn på siden af flyet.

Sensoren er i APS-H-størrelse, som er lidt mindre end full-frame og har en brændviddeforlængelse på 1,3x. Opløsningen på videooptagelser er 30 gange højere end 4K, og Canon påtænker, at den nye sensor kan bruges inden for blandt andet overvågning og til måleredskaber.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev