Cookie- og privatlivspolitik

Zoom ind på Saturns ringe

Selv om det er sommerferie, ligger Panasonic ikke på den lade side. De har nemlig lige lanceret en helt vild verdensrekord.

  • Dato: 18.07.2013

Nyheden Lumix DMC-FZ72 har et nærmest utroligt brændviddeområde på 20-1200 mm. Det svarer til 60x zoom, hvilket i øvrigt kan udvides til 120x med den digitale zoom. Kameraet har i følge producenten en særlig Intelligent Resolution-teknologi, der skal sikre en god billedkvalitet trods den vanvittige zoomfaktor.

Er man stadig ikke imponeret, skal man vide, at kameraet kan udstyres med en telekonverter, der lige forstørrer med yderligere 1,7x. Dermed kan man komme op på en brændvidde på astronomiske 4080 mm. Er der en enkelt, der endnu har armene over kors, så tilføjer vi lige, at Panasonic oplyser, at man med den maksimale brændvidde kan fotografere Saturns ringe med FZ72. Godt, der er optisk billedstabilisering til at holde verdensrummet skarpt.

De andre specifikationer falder næsten til jorden på grund af den heftige zoom, men det skal da nævnes, at en ny mikrofonteknologi skulle gøre det muligt at optage video med god lyd i kraftigt blæsevejr. Optikken har en lysstyrke, der starter ved F2.8 og slutter ved F5.9 på maksimal tele, og så har man 16,1 mio. pixels at muntre sig med. Om prisen er munter, kan vi endnu ikke afgøre, da Panasonic ikke har offentliggjort den endnu.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev