Cookie- og privatlivspolitik

Stor test af full-frame kameraer

Når man vil have det ypperste i billedkvalitet, skal man have et full-frame kamera, og med lavere priser end tidligere er det måske tid til at tage springet. Vi sætter fem full-frame kameraer stævne, der alle vil løfte dine skud til næste niveau.

  • Dato: 20.03.2013

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

En stor full-frame-sensor skal der til, når du ikke vil gå på kompromis. De fem kameraer i denne test leverer alle en billedkvalitet, der ligger et par klasser over selv markedets bedste kameraer med APS-C-sensor. Full-frame er mere end dobbelt så stor som en APS-C-sensor, og dermed er hver enkelt pixel tilsvarende større. Faktisk skal du op i mellemformatkameraer til langt over 100.000 kroner med tilsvarende dyre objektiver for at få en bedre billedkvalitet end med de kameraer, vi tester her, hvor vi har samlet markedets modeller til under 25.000 kroner.

Da sensorens areal er større, er søgerens spejl det også, og derfor har spejlreflekskameraer med full-frame en bedre og lysere søger, som det er en fornøjelse at arbejde med. Det er med til at gøre full-frame dyrere og større end kameraer med APS-C-billedchip.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev