Cookie- og privatlivspolitik

Fujifilm skrumper

Den nye model X-M1 fra Fujifilm er den hidtil mindste i X-serien af kompakte systemkameraer, men sensoren bevarer størrelsen.

  • Dato: 25.06.2013

Fujifilm udvider nu sortimentet af kompakte systemkameraer i X-serien med den nye X-M1. Kameraet er den mindste og letteste model i serien hidtil, men har samme sensor som forgængerne X-E1 og X-Pro1. Den såkaldte X-Trans cmos-sensor i APS-C-størrelse har et farvefilter, som minimerer uønsket information uden at bruge et low-pass-filter, hvilket skulle give flere detaljer. Den nye EXR-processor II gør det muligt at tage op til 5,6 fotos per sekund.

Kameraet har en fleksibel lcd-skærm på 3,0 tommer med en opløsning på 920.000 punkter, og der er en indbygged flash samt en blitzsko til ekstern flash. I modsætning til X-E1 har det nye kamera ingen søger. Der er en dedikeret knap til videooptagelser i Full-HD, flere kreative fotoeffekter, og mulighed for trådløs overførsel af fotos til smartphones, tablets og pc.

X-M1 fås i farverne sort, sølv eller brun. Kameraet koster 4999 kroner for huset alene, og for 5999 kroner får man også den nye zoom-objektiv, XC16-50 F3.5-5.6, med i købet. Betaler man i stedet 6999 kroner, får man huset og kit-objektivet XF27 F2.8.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev