Cookie- og privatlivspolitik

Full-frame med vild stabilisering

Sony er klar med nyheden Alpha7 II, der som noget helt særligt for et full-frame-kamera kan modvirke rystelserne i hele fem planer. Der lokkes også med hurtigere autofokus.

  • Dato: 20.11.2014

Man er et skarn, hvis man bebrejder det nye Sony Alpha 7 II for at være skyld i rystede billeder. Kameraet har nemlig en særlig avanceret billedstabilisering, der kan modvirke rystelser på hele fem akser. Olympus benytter den samme teknologi, men det er første gang, at den bruges i et full-frame-kamera.

Det nye systemkamera Sony Alpha7 II kan selvfølgelig undgå de rystelser, der opstår, når man skyder på de lange brændvidder. Her kompenseres der for, at kameraet vippes. Det er der ikke noget nyt i, men den avancerede billedstabilisering løser yderligere to andre problemer. Den kan nemlig også sikre skarpe skud, når man skyder makrofotos, hvor kameraet typisk rykkes til siderne parallelt med motivet. Og endelig kan Sony Alpha II modvirke rystelser på lange lukkertider, hvor kameraet ofte kan blive drejet en smule om billedchippens akse.

Det nye systemkamera byder også på en autofokus, der er 30 procent hurtigere end forgængere Alpha7, ligesom fokussystemet skulle være blevet en del bedre til at følge motiver i bevægelse. Det er også hurtigere klart til at tage billeder, når man har tændt det, og der er nu kommet et indstillingshjul på forsiden af håndgrebet, som man kender det fra spejlreflekser. Opløsningen er stadig på 24,3 mio. pixels, men prisen er endnu ikke blevet offentliggjort.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev