Cookie- og privatlivspolitik

Kodak på vej med systemkamera

For et år siden annoncerede Kodak, at firmaet ikke længere ville producerer kameraer, men nu er der en ny og spændende model på vej.

  • Dato: 21.01.2013

Kodak havde et rigtig skidt 2012, hvor firmaet blandt andet gik i betalingsstandsning og på grund af den dårlige økonomi indstillede produktionen af digitalkameraer. Men nu er der tilsyneladende nye kameraer på vej med firmaets navn på fronten.

Kodak har nemlig lavet en aftale med firmaet JK Imaging, der giver JK Imaging lov til at bruge Kodak-mærket på digitalkameraer, videokameraer med mere. Og ifølge petapixel.com har firmaet på et pressemøde i Beijing løftet sløret for systemkameraet S1.

Det skulle angiveligt være et Micro Four Thirds-kamera, der altså bruger samme standard som Olympus’ og Panasonics spejlløse systemkameraer. JK Imaging sluttede sig da også til organisationen bag Micro Four Thirds-standarden.

Indtil nu er der sluppet meget lidt ud om kameraet, som skulle komme på markedet i sensommeren eller efteråret. Der skulle også være en række kompaktkameraer på vej med Kodaks navn på fronten.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev