Cookie- og privatlivspolitik

Lækkerbisken fra Fujifilm

Fujifilm X-T1 er lige blevet offentliggjort, og her på DIGITAL FOTO har vi allerede prøvet kameraet, så vi nu kan give dig vores første indtryk.

  • Dato: 28.01.2014

Da vi forud for dagens lancering fik Fujilfilm X-T1 i hænderne, var det især den kæmpestore elektroniske søger, vi lagde mærke til. Søgeren er endda større end den optiske søger hos Canon EOS-1D X, og den har en høj opløsning på 2,36 mio. punkter. Søgeren har såkaldt Dual View, hvilket betyder, at den kan deles op i to, så man kan se det almindelige søgerbillede og et nærbillede på samme tid.

Der er tale om et systemkamera i et spejlreflekshus, og den føles gedigen og giver et indtryk af god kvalitet. Størrelsen føles helt rigtig, det ligger perfekt i hænderne. X-T1 har producentens nyeste X-trans cmos II-sensor med 16,0 mio pixels, der bakkes op af den kraftige EXR Processor II. Med mere end 75 forseglinger er selve huset både støv- og vandtæt, og det tåler frost ned til minus 14 grader. Fujifilm lancerer to nye vejrbestandige optikker med brændvidder på 18-135 mm og 16-55 mm senere på året.

Kameraets fleksible lcd-skærm er også rigtig lækker. Den er på 3,0 tommer med en opløsning på 1,04 mio. punkter. Blandt de mange andre indbydende detaljer er muligheden for at fjernstyre kameraet fra en smartphone eller tablet via wi-fi samt seks programmérbare funktionsknapper. X-T1 koster 9999 kroner for huset alene. Ønsker man X-T1 med en kit-optik på 18-55 mm, er prisen 12.999 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev