Cookie- og privatlivspolitik

Lækkerier fra Leica

Leica står ikke tilbage for konkurrenterne på Photokina, og de har netop lanceret nyeste model i M-serien med helt nye funktioner.

  • Dato: 18.09.2012

Leica M er den første af producentens full-frame målesøgerkameraer med indbygget live view og elektronisk søger. Med det nye kamera får man samtidig mulighed for at optage video i Full HD i en hastighed på op mod 25 billeder per sekund. Cmos-sensoren er nydesignet med en opløsning på 24,0 mio. pixels, og den bakkes op af en kraftfuld processor. Med den nye sensor kan man bruge Leica-objektiver med M- og R-fatning.

Lcd-skærmen på 3,0 tommer har en opløsning på 920.000 punkter. Selve skærmen har en særlig beskyttende belægning, som man kender det fra smartphones. Kamerahuset er vandafvisende. Den vejledende pris for Leica M er 48.900 kroner.

Leica lancerer ved samme lejlighed den lidt mere neddroslede model Leica M-E til 37.900 kroner. Det er også en full-frame model, men opløsningen er lidt mere beskeden på 18,0 mio. pixels, en mindre skærm på 2,5 tommer og generelt lidt mere moderate specifikationer.

For professionelle studiefotografer er der også kommet et nyt mellemformatkamera i S-serien, S2, som byder på 37,0 mio. pixels og koster 146.500 kroner.

Endelig har Leica også lanceret kompaktkameraerne V-lux 4 med 24x optisk zoom, 12,1 mio. pixels og raw, som koster 6295 kroner, samt D-lux 6 med 10,1 mio. pixels og 3,8x optisk zoom til 5495 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev