Cookie- og privatlivspolitik

Lynhurtig autofokus med Fujifilm X-E2

Fujifilm lader sig ikke skræmme af konkurrenterne og lancerer nu systemkameraet X-E2 med stor sensor og lynhurtig hybrid autofokus.

  • Dato: 18.10.2013

Fujifilm har lanceret systemkameraet X-E2 med deres nyeste X-Trans cmos-sensor med en opløsning på 16,3 mio. pixels. Teknologisik er sensoren udviklet, så man undgår moiré og farvefejl, selv om der ikke er et low-pass-filter. Fordelen er især, at det forbedrer opløsning og skarphed.

Takket være kameraets processor, EXR Processor II, mere end fordobler man hastighederne i forhold til forrige generation. Ifølge producenten får man her klassens hurtigste autofokus på blot 0,08 sekunder, så man altid kan nå at fange motivet. Den hybride autofokus forener kontrast detektion med en forbedret fasedetektion, så man meget præcist kan fange motiver under ringe lysforhold samtidig med, at man kan optage hurtige motiver.

Kameraet er også forbedret, når det gælder HD-videooptagelser, og ved hjælp af en wi-fi-knap er det let at dele sine optagelser med andre, når man på farten. X-E2 forventes på markedet i november til en forventet pris på cirka 5500 kroner for huset alene. Med en kit-optik på 18-55 mm forventes en pris på cirka 7600 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev