Cookie- og privatlivspolitik
Canon EOS M10

Mere system fra Canon

Canon er klar med EOS M10, der er ny lillebror blandt deres spejlløse systemkameraer, og der er også nyt glas til EOS M.

  • Dato: 13.10.2015

Canon har været tøvende med at gå ind på markedet for spejlløse systemkameraer, hvor de hidtil kun har lavet to modeller, nemlig EOS M fra 2012 og afløseren EOS M3, der kom tidligere i år, men nu kommer der en billigere udgave med stor APS-C-sensor og udskiftelig optik.

Canon EOS M10 har en opløsning på 17,9 mio. pixels og har Canons Hybrid CMOS AF II-fokussystem, der skulle sikre hurtig fokusering med de 49 fokuspunkter, og man kan fokusere kontinuerligt, når man optager video i Full HD. Kameraet er udstyret med en DiGIC 6-processor, der skulle sikre mindre støj i billeder taget i svagt lys.

Der er ikke søger i kameraet, så man komponerer ved hjælp af skærmen på 3,0 tommer, som er berøringsfølsom. Skærmen er fleksibel og kan vippes op, så den peger lige frem.

Sammen med EOS M10 lancerer Canon også et nyt, kompakt kitobjektiv, der giver en brændvidde svarende til 24-72 mm. EF-M 15-45mm F3.5-6.3 IS STM, som objektivet hedder, har billedstabilisering og en lydløs STM-motor, der giver glidende fokusskift, hvilket er en fordel ved videooptagelser. Det nye objektiv vejer blot 130 gram.

Canon EOS M10 koster 3299 kroner for huset alene, og køber man det i et kit med det nye objektiv er prisen 4299 kroner. Objektivet alene koster 2299 kroner.

> Se testbilleder fra Canon EOS M10 her

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev