Cookie- og privatlivspolitik
Olympus PEN

Moderne klassiker fra Olympus

I år er det 50 år siden, at det legendariske Olympus PEN F blev lanceret, og det fejrer firmaet bag med det nye PEN E-P5, der har lånt masser af designelementer fra forgængeren og er spækket med helt ny teknologi.

  • Dato: 13.05.2013

Med det nye PEN E-P5 har Olympus lavet tydelige referencer til PEN F, der blev lanceret i 1963 og også havde havde en sølvfarvet top med indgraverede bogstaver. Udover retro-designet er der dog ikke noget gammeldags over det nye kamera, der har en Live MOS-sensor på 16,0 mio. pixels.


Man kan tage ni billeder i sekundet, og lukkertiden kan komme helt ned på 1/8000 sekund. Desuden er kameraet udstyret med funktionen Super Spot AF, hvor man kan stille skarpt på en meget lille del af billedet blot ved at trykke på den berøringsfølsomme skærm.


PEN E-P5 er desuden udstyret med wi-fi, så man blandt andet kan fjernstyre det fra en smartphone, hvor man ser et søgerbillede på telefonens skærm. Desuden kan man ved hjælp af sin smartphone føje gps-koordinater til billederne i kameraet.

Billedstabiliseringen, som foregår på billedchippen, arbejder i fem akser og kan selv registrere, hvilke akser, den ikke skal bruge – fx når man panorerer. Som tilbehør kan man få en elektronisk søger med en opløsning på 2.360.000 punkter samt et håndgreb i træ.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev