Cookie- og privatlivspolitik

Nikon er klar med D810

Nu kommer Nikon med et nyt full-frame-kamera til entusiastfotografen. Opløsningen på D810 er i top, og både lysmåler, autofokus, billedchip og processor er forbedret.

  • Dato: 26.06.2014

Nikon er nu klar med afløseren for full-frame-kameraet D800, der er sidste trin i kameraporteføljen før det fuldprofessionelle D4s. Opløsningen på det nye D810 er stadig 36,2 mio. pixels, men billedchippen er ny. Ligesom i den tidligere specialmodel D800E, er der i den nye model intet anti-alias-filter foran billedchippen. Faktisk har Nikon helt fjernet Low-pass-filteret, hvor det kun var deaktiveret på D800E. Det skulle give mere detaljerige billeder end på forgængeren.

Autofokus skulle også være hurtigere og mere præcis, blandt andet på grund af nye algoritmer. Hvor forgængeren kunne tage 4,0 billeder i sekundet, kan D810 tage 5,0. ISO er også røget i vejret, så man nu kan vælge en værdi svarende til 51.200. Der er desuden kommet en helt ny højlysvægtet lysmåling, der blandt andet skulle være egnet til fx koncerter, hvor lyset skifter hele tiden.

Kamerahuset har en vejledende pris på 26.295 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev