Cookie- og privatlivspolitik

Nu bliver systemkameraet smart

Samsung har lanceret verdens første kamera med udskifteligt objektiv og styresystemet Android, som man kender fra smartphones, og Galaxy NX har altid forbindelse til internet.

  • Dato: 21.06.2013

Nu er det ikke længere bare telefonen, der skal bruge SIM-kort, men også systemkameraet. Det nye Samsung Galaxy NX har nemlig 3G og LTE-forbindelse til mobilnettet, så du med det samme kan lægge pletskud ud, så andre kan se dem. Og styresystemet i kameraet er Android i den nyeste version 4.2.

Det betyder, at man kan installere apps til fx billedbehandling og har adgang til blandt andet e-mail og kalender direkte i kameraet. Kameraet har indbygget gps, og ved hjælp af funktionen Photo Suggest kan det komme med forslag til steder at fotografere.

Galaxy NX har en cmos-sensor i APS-C-størrelse med 20,3 mio. pixels. Der er en hybrid autofokus, og man kan tage 8,6 billeder i sekundet. Lcd-skærmen er på 4,8 tommer, og den er naturligvis berøringsfølsom. Forløbigt er der 13 forskellige objektiver at vælge mellem til Samsungs NX-system, og kameraet sælges i kit med et objektiv på 18-55 mm for 12.000 kroner, når det kommer i butikkerne i august.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev